Aktuális: hírek, kedvezmények

 

Személyes termék átvétel soron kívül - átutalásos fizetéssel

Ha előre átutalással fizet, a terméket soron kívül veheti át a Vízkémia laborban. 
Visszavonásig érvényes ajánlatunk személyes termékátvétel és átutalásos fizetésre érvényes: 500Ft engedmény a szűrőbetétek árából. 
A foglalás beérkezését követően a termékeket lefoglaljuk és számlázzuk.
A számla képét és a számla adatokat tartalmazó visszaigazoló e-mailt a foglalástól számított 24 órán belül (munkanapokon) küldjük, a <doultonviz> Gmail címről.

Termék átvétele: pénzügyi teljesítést (átutalást) követően személyesen a laboratórium előterében, soron kívül (a számlázás és pénzügyi tranzakció normál esetben 5-10 perc ügyintézéssel jár).

A szűrőbetét hétköznap 8-15-ig előzetes időpont egyeztetés nélkül átvehető.

Cím: 1026. Budapest, Szilágyi E. fasor 43/B. (3-as csengő a kapunál és a bejáratnál is).

Kedvezményes termékfoglalás

kedvezmény

Minimális karbantartás - maximális biztonság

A víztisztító karbantartása egyszerű: mindössze a szűrőbetétet kell kicserélni, 6 havonta.
A kerámia szűrőbetét 0,5 mikronos baktériumszűrést biztosít.

Az aktívszén blokkra az ezüstöt is tartalmazó 7mm-es kerámiahüvelyen átszűrődött víz kerül. Ez a kialakítás biztosítja -többek között- az aktívszén és a speciális szűrőanyag maximális hatékonyságát a szűrőbetét élettartamának végén is.
Ha a megnövekedett lebegő anyag tartalom miatt a szűrőbetét eltömődne (lecsökken a víz áramlási sebessége), a kerámia szűrőbetétet nem kell kidobni! A felülete lemosható, ezáltal újra készen áll a hatékony és biztonságos szűrésre.

>> További információk az ULTRACARB szűrőbetétről

Mitől függ a szűrőbetét élettartama?

A szűrőbetét szűrőanyagainak jellemzőitől és a kiinduló vízminőségtől.

Átlagos magyarországi vízminőségre az aktívszenet is tartalmazó betétek élettartamát általában az aktívszén kapacitása és/vagy bakteriológiai megbízhatósága határozza meg.

A nagy felülettel rendelkező szűrők cseréjének szükségességét a bakteriológiai megfelelőség határozza meg.
A biztonságos időtartamot és a használati feltételeket az NNK vizsgálati jegyzőkönyvére alapozva az ivóvízbiztonsági engedély tartalmazza.
Ennek betartása a használó érdeke, az erről való korrekt tájékoztatás a forgalmazó felelőssége.

Miért fontos a szűrőbetét csere, ha még jó ízű a víz?
Az aktív szén egyik funkciója a szerves szennyezők megkötése. A megkötött szennyezők megfelelő körülmények esetén kiváló táptalajul szolgálnak a baktériumoknak. Ezek között lehetnek olyanok is, amik KÉMIAI minőségromlást okoznak a vízben, ezért alapvető fontosságú, hogy megakadályozzuk a baktériumok szaporodását.
Ez legegyszerűbben az aktív szén baktérium védelmével valósítható meg. (pl. ezüstözés, baktériumszűrés).

A már elszaporodott baktériumok inaktiválása ( pl. UV lámpa) a kémiai minőségromlást nem akadályozza meg. Szakirodalmi adatok szerint az inaktív baktériumok is okozhatnak olyan pl.emésztőrendszeri allergiás reakciókat, amit jobb elkerülni.
Ezért nagyon fontos, hogy az aktívszenet, függetlenül attól, mennyi vizet engedtünk át rajta, csak az ivóvízbiztonsági engedélyben szereplő élettartamon belül és a meghatározott feltételek betartásával használjuk (a biztonságos baktérium védelem érdekében).

Prémium ivóvíz a csapból! Mi a garancia erre?

A Vízkutató Vízkémia Akkreditált Laboratórium több évtizedes vízvizsgálati adatbázisa és vízkezelés technológiai tapasztalata a biztosíték arra, hogy a vezetékes víz utótisztítására használt megoldások közül Ön az igényeinek megfelelő legjobb megoldást választhassa!
A Doulton kerámia technológiás szűrőbetétei vízminőséghez választhatók. A vízből a szennyező anyagokat maradéktalanul eltávolítja, de az értékes, ízt adó ásványi anyagokat megőrzi.
A szűrőbetét hatékonyságát és gyártási folyamatát a legszigorúbb minősítések és minőségbiztosítási rendszer követelményeinek való megfelelés biztosítja.

A  szűrőbetét utánpótlása garantált, erre a Doulton közel 200 éves múltja és 140 országban jelen lévő képviselete a biztosíték. Minden termék, így a szűrőbetét is a Fairey Ceramics angliai gyártóhelyén készül. Egyedi termékkóddal rendelkezik, melynek segítségével a gyártó honlapjáról eredetisége ellenőrizhető.

Bárhol! Egyszerű üzembe helyezés? 

Az alábbi videók is mutatják, Doulton víztisztítóval milyen egyszerűen lehet prémium minőségű ivóvíz az otthonában.
A  4in1 Ultracarb szűrőbetét 4 egymást követő szűrőlépcsőt integrál egy szűrőbetében.
Kis helyet foglal, környezetkímélő és gazdaságos. Akár konyhapult alá helyezi, akár a csapra szerelné, az üzembe helyezése nem igényel szakembert.
Magyarországon minden víztisztítót Ultracarb szűrőbetéttel ajánlunk.

Szűrőbetét csere, karbantartás

Szűrőbetét tisztítása

Szűrőbetét csere Ecofast

A vezetékes ivóvíz minőségéről

A "legtöbbet ellenőrzött élelmiszerünk" minőségével kapcsolatban minden vízfogyasztónak van véleménye
- van, akinek mérési eredménye is...

Mi folyik a csapból?

Ólom a csapvízben?

Doulton Ultracarb víztisztítók

Ecofast-Ultracarb®

beépíthető

DCS-BioTect®

Csapra szerelhető

DCP-BioTect®

Csapra szerelhető

TOP