Doulton®

A Doulton® fogalom az ivóvíz tisztítók között. Kerámia technológiás vízszűrői 1826 óta biztosítanak kiváló minőségű ivóvizet háztartások millióiban.

Doultonvíz = prémium vízminőség

Megfelelően kiválasztott Doulton® víztisztítóval prémium ivóvíz minőség biztosítható - bárhol! Folyamatos innováció, a legújabb kutatási eredmények felhasználása, és a Doulton® elkötelezettsége a garancia a kiváló vízminőségre.

Test - Tegyen egy próbát!

A Doulton® szűrőblokk kerámia burokkal védett. Egyedülállóan kiváló vízminőséget biztosít: az összes egészségre káros szennyezőt eltávolítja, miközben a vízben lévő hasznos ásványi anyagokat megőrzi.

Taste - Ízlelje meg!

A Doulton® víztisztító eltávolítja az összes íz- és szagrontó anyagot a vízből (klór, klórszármazékok, fertőtlenítési melléktermékek). Kiváló ízű, friss ivóvizet biztosít!

Trust - Bízhat benne!

Doulton® megoldásokkal a család minden tagja számára gondoskodhat az egészséges folyadékpótlásról. Baktériumszűrő és a kerámiában lévő ezüst a ciszták, kórokozók 99,99%-át eltávolítja - ez biztosítja a kiváló, megbízható vízminőséget a szűrőbetét teljes élettartama alatt.

Más, mint a többi...

A Doulton® kerámiatechnológiás szűrőbetét megszűri a vizet a láthatatlan szennyezőktől is, mint pl. mikro műanyagok, lebegő részecskék, egyéb szennyezők. Az eredmény kristálytiszta, egészséges, jó ízű ivóvíz.

Bárhol is van...

Otthon, a természetben vagy utazás közben: a Doulton® megoldást kínál bármely helyzetre. A szűrőházak közül biztosan megtalálja a megfelelőt. Maradjon hidratált: töltődjön és frissüljön kiváló Doulton® ivóvízzel!

Szakmai képviselet

Magyarországon bármely épületben, háztartásban biztosítható az egészséges, kristálytiszta ivóvíz a megfelelő Doulton megoldással. Értékesítő partnerek, tervezők, beruházók részére is állunk rendelkezésre, szakmai és terméktanácsadással.

TOP