Kristálytiszta, szűrt víz azonnal a csapból!

Fedezze fel a legkényelmesebb megoldást, amellyel finom, tiszta ivóvizet nyerhet a csapból! A konyhapult alatti szűrőházat úgy tervezték, hogy ne legyen szem előtt, és a pult alatt is csak minimális helyet foglaljon el. A szűrt ivóvíz elvezetéshez használt  filigrán csap tökéletesen illik bármilyen stílusú konyhához.

Doulton® pult alatti szűrőmegoldások gyors és azonnali hozzáférést biztosítanak  a tiszta, jó ízű ivóvízhez, arra ösztönözve, hogy biztosan eleget igyon és hidratált maradjon.

 

Kiváló minőségű ivóvíz, közvetlenül a csapból

Kényelmes, diszkrét és kompakt megoldás a konyhában

A kerámia szűrőbetétek a szennyező anyagok 99,99% -át eltávolítják

Klór, klórszármazékok, nehézfémek, ciszták és patogén baktériumok eltávolítása

Prémium minőségű, környezetkímélő megoldás

A Doulton® kerámiabetétes vízszűrők kényelmesek, sokoldalúak és gazdaságosak

Ha jó ízű az ivóvíz, biztos lehet abban, hogy az egész család elegendő egészséges folyadékot fog fogyasztani. A gyerekek cukros üdítő helyett szívesen fogyasztják majd a frissítő ivóvizet.

A Doulton® pult alá szerelhető víztisztító a  hidegvíz vezetékhez közvetlenül csatlakoztatható. A szűrőbetéten áthaladó víz szennyeződésektől, káros anyagoktól mentes lesz. A szűrt víz kristálytiszta, egészséges, jó ízű.

A megfelelő kerámia szűrő csak az egészségre káros anyagokat távolítja el a vízből, az optimális ásványi anyag tartalmat megőrzi.

Nem csak gazdaságos...

környezetkímélő és kényelmes!

A Doulton szűrőbetétek kapacitása 2300 liter vagy 6 hónap

néhány forint / liter

EcoFast & Ultracarb®

Környezetkímélő szűrőház és szűrőbetét. Egyszerű betétcsere (automatikus vízelzárással).

TOP