Doulton®

A Doulton® 1826 óta piacvezető a víztisztító termékek között. Speciális kerámia szűrőbetétei prémium vízminőséget biztosítanak a háztartásokban, kompromisszumok nélkül.

Doulton - az ivóvíz

A kiváló vízminőség a Doulton® víztisztítókkal bárhol biztosítható! A folyamatos innováció, a legújabb kutatási eredmények felhasználása, és a Doulton® elkötelezettsége a garancia erre. Családok milliói tapasztalják a Doulton® termékek megbízhatóságát. Fedezze fel Ön is...

Test - Tegyen egy próbát!

Doulton® A kerámia burokkal védett integrált szűrőanyag és aktívszén kiváló vízminőséget biztosít: az összes egészségre káros szennyezőt és az ízrontó anyagot eltávolítja, miközben a vízben lévő hasznos ásványi anyagokat megőrzik. Kristálytiszta víz, kompromisszumok nélkül!

Taste - ízlelje meg!

A Doulton® víztisztító eltávolítja az összes íz- és szagrontó anyagot a vízből (klór, klórszármazékok, fertőtlenítési melléktermékek). Kiváló ízű, friss ivóvizet biztosít!

Trust - megbízhat benne!

Doulton® víztisztítóval gondoskodhat családja minden tagja számára az egészséges folyadékpótlásról. Biztos lehet abban, hogy a szűrt víz szennyezőktől mentes, tiszta, jó ízű lesz. A kerámiaburok visszatartja a ciszták, baktériumok, lebegő anyagok 99,99%-át, ezzel is védve az aktívszenet, mely így kiváló vízminőséget biztosít teljes élettartama alatt.

Bárhol is legyen...

Otthonában, a természetben vagy utazás közben: a Doulton® megoldást kínál bármely helyzetre. A szűrőházak közül biztosan megtalálja a megfelelőt. Maradjon hidratált, frissüljön és töltődjön a kiváló Doulton® ivóvízzel, bárhol is tartózkodik!

Vélemények

Örülünk minden véleménynek, különösen jól esik az elégedett fogyasztóktól érkező pozitív visszajelzés. A kritikákból pedig tanulunk...

TOP